12 pro 2014

ODRŽAN RADNI SASTANAK VEZAN UZ OTVORENI NATJEČAJ „POBOLJŠANJE PRISTUPA OTVORENOM TRŽIŠTU RADA OSOBAMA U NEPOVOLJNOM POLOŽAJU“

Dana 12. prosinca 2014. godine s početkom u 10,00 sati u prostorijama HGK Županijske komore Koprivnica, a u suradnji Koprivničko-križevačke županije i PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, održan je radni sastanak vezan uz informiranje dionika o otvorenom natječaju iz Europskog socijalnog fonda pod nazivom „Poboljšanje pristupa otvorenom tržištu rada osobama u nepovoljnom položaju”.

Sastanku su prisustvovali predstavnici Koprivničko-križevačke županije, udruga osoba s invalidetom s područja Koprivničko-križevačke županije, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Križevci, Kluba za starije osobe „Mariška” i PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Cilj ovog radnog sastanka bio je generiranje i koordinacija oko pripreme zajedničkih projektnih prijedloga s područja Koprivničko-križevačke županije za prijavu na navedeni natječaj.

Prisutne su na početku pozdravile ravnateljica PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, gđa Melita Birčić i pročelnica Upravnog odjela za zdrastveno-socijalne djelatnosti Koprivničko-križevačke županije gđa Željka Koluder-Vlahinja koje su ujedno i naglasile važnost suradnje između civilnog i javnog sektora, kao jednog od glavnih preduvjeta za što učinkovitije privlačenje sredstava iz EU fondova.

Voditeljica Odjela za razvojne EU projekte PORE Razvojne agencije gđa Senada Ranilović je sudionicima sastanka ukratko prezentirala navedeni natječaj, njegove uvjete i aktivnosti prihvatljive za financiranje, nakon čega je uslijedila rasprava i osmišljavanje konkretnih zajedničkih projektnih ideja koje će se u partnerstvu dionika s područja Koprivničko-križevačke županije prijaviti na otvoreni natječaj.

 

SL copySL2

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci