17 stu 2014

ODRŽANA RADIONICA NA TEMU ”EDUKACIJA O EU FONDOVIMA ZA POTREBE GOSPODARSTVA” U OKVIRU PROVEDBE POTPROGRAMA V. MINISTARSTVA REGIONALNOG RAZVOJA I FONDOVA EU

U okviru Potprograma V. “Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije” Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja je 17. studenog 2014. godine organizirala radionicu na temu ”Edukacija o EU fondovima za potrebe gospodarstva”.

Cilj radionice je bio informirati predstavnike privatnog sektora s područja Koprivničko-križevačke županije o aktualnim natječajima iz EU fondova, upoznati ih s načinom popunjavanja prijavnih obrazaca, obrazaca proračuna te im pružiti konkretnu stručnu pomoć za pripremu i apliciranje EU projekata na fondove EU.

Na početku radionice je sve prisutne pozdravila ravnateljica PORE gđa. Melita Birčić.

Na navedenoj radionici svi sudionici su upoznati sa nadolazećim natječajem iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa za regionalnu konkuretnost 2007. – 2013. – ”Povećanje gospodarske aktivnosti i konkuretnosti malih i srednjih poduzeća”. U nastavku su prezentirani natječaji iz EU fondova odnosno predstavljen je natječaj iz Europskog socijalnog fonda iz Operativnog programa ”Razvoj ljudskih potencijala” 2007.-2013. – ”Obrazovanje za poduzetništvo i obrt” te natječaj iz Europskog fonda za regionalni razvoj iz Operativnog programa „Regionalna konkurentnost” 2007.-2013. – ”Poboljšanje informacijsko-komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa”.

Nakon prezentacija je detaljno objašnjen način popunjavanja prijavnog obrasca A u online MIS sustavu na konkretnom primjeru.

Izvođač edukacije je bila PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

 

IMG 4469

IMG 4447 - Copy copyIMG 4452 copyIMG 4458 copy

 IMG 4465 - Copy copy copy copy

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci