07 stu 2014

ODRŽAN DRUGI DIO ČETVERODNEVNE RADIONICE U OKVIRU EDUKACIJE „IZRADA STUDIJA PREDIZVEDIVOSTI/STUDIJA IZVEDIVOSTI/ANALIZA TROŠKOVA I KORISTI“

U okviru Potprograma V. “Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije”, dana 05. i 06. studenoga 2014. godine održan je drugi dio četverodnevne edukacije „Izrada studija predizvedivosti/studija izvedivosti/analiza troškova i koristi”.

Edukacija je održana u prostorima i u organizaciji REDEA-e, Regionalne razvojne agencije Međimurje, a prisustvovalo joj je 15-tak sudionika s područja Međimurske i Koprivničko-križevačke županije. Drugi dio edukacije predstavlja nastavak prva dva dana edukacije održane 20. i 21. listopada 2014. u PORI.

Tijekom druga dva dana edukacije polaznici su nastavili praktičan rad na stvarnom primjeru izrade analize troškova i koristi, prolazeći kroz sve parametre potrebne za izradu analize. Kao posljednji dio edukacije polaznici su upoznati s analizom rizika i svim metodama vezanim uz upravljanje ricima u okviru izrade analize troškova i koristi.

Izvođač edukacije bila je Logička Matrica d.o.o.

 

PB051376 -PB061386 -

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci