15 ruj 2014

TREĆI POZIV MALIM I SREDNJIM PODUZETNICIMA ZA BESPLATNE SAVJETODAVNE USLUGE U SKLOPU PROJEKTA SMEPASS II

U okviru EU projekta “Pružanje savjetodavnih usluga malom i srednjem poduzetništvu –SMEPASS II” započinje treći i posljednji poziv za iskaz interesa malih i srednjih poduzetnika za dobivanje besplatnih savjetodavnih usluga s područja osiguranja kvalitete, razvoj proizvoda i marketinga.

Cilj Projekta je jačanje konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva kroz pružanje usluga visokokvalitetnog poslovnog savjetovanja. Započeo je 1. srpnja 2013. i traje do 30. lipnja 2015. godine.

Projekt SMEPASS II sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a provodi se u okviru Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007–2013. Korisnik projekta je Ministarstvo poduzetništva i obrta.

Vrijednost Projekta iznosi 2.978.400 EUR.

Treći javni poziv za iskaz interesa usmjeren je na sve poduzetnike koji žele ojačati konkurentnost radi očuvanja pozicije na domaćem ili osvajanja novih tržišta.

Posljednji krug prijava kreće 15. rujna i traje do 17. listopada ove godine.

Povodom toga će se u razdoblju od 16. rujna do 2. listopada 2014. godine održati niz besplatnih info seminara diljem Republike Hrvatske radi predstavljanja aktivnosti Projekta i mogućnosti koje će poduzetnici imati tijekom faza provedbe.

Sve potrebne informacije o samom pozivu, kao i termini radionica, a posebice kriteriji prihvatljivosti, dostupni su na web stranici: http://www.minpo.hr/default.aspx?id=948.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci