04 ožu 2014

JAVNI POZIV ZA IZLAGANJE NA 13. SAJAMSKOJ PRIREDBI „PROIZVODI HRVATSKOG SELA“

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja započela je s pripremama organizacije zajedničkog nastupa izlagača s područja Koprivničko-križevačke županije koji će svoje proizvode izložiti i predstaviti na 13. po redu sajamskoj priredbi Proizvodi hrvatskog sela, koja će se održati 11., 12 i 13. travnja 2014. godine na prostoru jezera Bundek u Zagrebu.

Sajamska manifestacija Proizvodi hrvatskog sela je specijalizirana sajamska priredba na kojoj se izlažu, promoviraju i prodaju tradicijski proizvodi hrvatskog sela – hrana, piće, rukotvorine i suveniri.

Pored tradicionalnih prodajnih izložbi hrane, pića, rukotvorina i suvenira posebno atraktivna će biti VIII. izložba hrvatskih pasmina domaćih životinja, Bambino kup, ocjenjivanje hrvatskih tradicijskih proizvoda te pripremanje tradicionalnih hrvatskih jela.

Ove godine na sajmu se očekuje oko 350 izlagača iz svih krajeva Hrvatske te oko 25 tisuća posjetitelja.

Cilj ovog sajma je promocija i prodaja proizvoda hrvatskog sela te opskrba potrošača s proizvodima do kojih teže dolaze te promocija kulture i tradicije hrvatskog sela.

Pozivamo poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije koji se žele predstaviti tradicijskim proizvodima da se prijave za sudjelovanje i izlaganje na 13. po redu sajamskoj priredbi Proizvodi hrvatskog sela.

Za sve izlagače s prostora Koprivničko-križevačke županije, troškove izložbenog prostora financirat će PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

Za prijavu i sve dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja za promicanje i provedbu razvojnih aktivnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji na broj telefona: 048/621-978.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci