28 sij 2014

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU INFORMATIVNOG DANA ZA PODRUČJE NANOTEHNOLOGIJE, NAPREDNIH MATERIJALA, BIOTEHNOLOGIJE, NAPREDNE PROIZVODNJE I PRERADE, TE PODRUČJE ŠIRENJA IZVRSNOSTI I SUDJELOVANJA U OKVRU HORIZONTALNE AKTIVNOSTI OBZORA 2020.

Agencija za mobilnost i programe EU održat će se informativni dan za područje Nanotehnologije, naprednih materijala, biotehnologije, napredne proizvodnje i prerade (Prioritet „Industrijsko vodstvo”), te područje Širenja izvrsnosti i sudjelovanja – horizontalne aktivnosti u Obzoru 2020.

Najveći dio programa obuhvatit će izlaganja vezana za karakteristike novog programa za financiranje istraživanja i inovacija Obzor 2020., financijska i pravna pitanja Obzora 2020., prikaz dvogodišnjeg Radnog programa za područje Nanotehnologije, naprednih materijala, biotehnologije, napredne proizvodnje i prerade – NMP+B i poziva na natječaj, te prezentaciju horizontalne aktivnosti Širenja izvrsnosti i sudjelovanja, kao i prikaz iskustava sudjelovanja u projektima FP7 u području NMP.

Informativni dan će se održati 29. siječnja 2014. godine u prostorijama Leksikografskog zavoda, Frankopanska 26, Zagreb s početkom u 9 sati.

Cjelokupni tekst obavijesti, Program informativnog dana, te prijavni obrazac možete pronaći na sljedećem linku:

http://www.mobilnost.hr/nio.php?o=642

Za sve dodatne informacije možete se obratiti u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na broj telefona 048 621 978 ili e-mail adresu: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci