28 sij 2014

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU INFORMATIVNOG DANA DRUŠTVENIH I HUMANISTIČKIH ZNANOSTI, „UKLJUČIVA, INOVATIVNA I PROMIŠLJENA DRUŠTVA“, TE HORIZONTALNU AKTIVNOST „ZNANOST U DRUŠTVU I ZA DRUŠTVO“ U OKVIRU PROGRAMA OBZOR 2020.

Agencija za mobilnost i programe EU te Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sport (MZOS), organiziraju informativni dan okvirnog programa Obzor 2020. za područje društvenih i humanističkih znanosti, „Uključiva, inovativna i promišljena društva”, te horizontalnu aktivnost „Znanost u društvu i za društvo”.

Informativni dan će obuhvatiti prezentacije predstavnika Europske komisije koji će predstaviti radni program i natječaj za navedeno područje, te pozicioniranje društvenih i humanističkih znanosti na horizontalnoj razini u okvirnom programu Obzor 2020. Bit će predstavljen novi okvirni program za istraživanje i inovacije, financijski i pravni aspekti te primjeri dobre prakse hrvatskog sudjelovanja na projektima FP7 programa.

Informativni dan će se održati 31. siječnja 2014. godine u velikoj dvorani Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Donje Svetice 38, Zagreb s početkom u 9 sati, a dio će biti održan i na engleskom jeziku, bez prijevoda.

Cjelokupni tekst obavijesti, Program informativnog dana, te prijavni obrazac možete pronaći na sljedećem linku:

http://www.mobilnost.hr/nio.php?o=641

Za sve dodatne informacije možete se obratiti u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na broj telefona 048 621 978 ili e-mail adresu: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci