24 sij 2014

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU INFO DANA O NATJEČAJIMA ZA FINANCIRANJE PROJEKATA I PROGRAMA ORGANIZACIJA CIVILNOG DRUŠTVA IZ SREDSTAVA DRŽAVNOG PRORAČUNA RH I FONDOVA EU ZA 2014. GODINU

Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge, u suradnji s tijelima državne uprave – davateljima bespovratnih sredstava, organizira Info dane o natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnog društva iz sredstava Državnog proračuna RH i fondova EU za 2014. godinu.

Info dani 2014. održat će se 5. i 6. veljače 2014. u Velikoj dvorani Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta, Zagreb, Donje Svetice 38.

Svrha Info dana je zainteresiranim udrugama/organizacijama civilnog društva predstaviti natječaje koji će se raspisivati u 2014., a program će biti pripremljen na temelju Godišnjeg plana natječaja izrađenog sukladno zaključcima Međuresornog povjerenstva za koordinaciju politike financiranja projekata i programa udruga iz Državnog proračuna RH.

Program Info dana uskoro će biti dostupan na mrežnim stranicama Ureda za udruge, http://www.uzuvrh.hr s obrascem za prijavu za sudjelovanje na događanju.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na broj telefona 048 621 978 ili e-mail adresu: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci