24 pro 2013

OBAVIJEST O OBJAVI VIRTUALNOG POZIVA ZA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA „JAČANJE KONKURENTNOSTI MLADIH VISOKOOBRAZOVANIH OSOBA I PODUZETNIKA“

U okviru projekta EU COMPASS 2 koji je odobren za sufinanciranje u okviru trećeg natječaja IPA Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2007-2013, objavljen je dana 24. prosinca 2013. godine Virtualni poziv za dostavu projektnih prijedloga „Jačanje konkurentnosti mladih visokoobrazovanih osoba i poduzetnika”.

Virtualni poziv za dostavu projektnih prijedloga je kreiran kako bi se educirale visokoobrazovane nezaposlene osobe i poduzetnici za pripremu projektnih prijedloga te popunjavanje prijavnog obrazca.

Potencijalni prijavitelji s područja Koprivničko-križevačke županije potom će projektne prijedlloge dostavljati u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja. Projektni prijedlog će evaluirati ocjenjivački odbor, te potom proglasiti pobjednika.

Po jedan pobjednik iz svake od tri županije koje su projektni partneri će pohađati petodnevnu praksu u potpornoj instituciji u Mađarskoj koja se bavi provedbom EU projekata, te će imati mogućnost u Mađarkoj uz stručnu pomoć detaljno razraditi svoju projektnu ideju koju potom može aplicirati na neki od budućih otvorenih javnih poziva.

Virtualni poziv za dostavu projektnih prijedloga će biti otvoren do 17. siječnja 2014. godine.

Unutar projekta ujedno će biti organizirana radionica za pripremu EU projekata te studijsko putovanje.

Cjelokupni tekst natječaja kao i natječajnu dokumentaciju možete preuzeti na linkovima ispod teksta.

Za dodatne informacije možete se obratiti u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, 48000 Koprivnica, te na broj telefona 048 621 978 i e-mail adresu: [email protected].

TEKST NATJEČAJA I NATJEČAJNA DOKUMENTACIJA

Budget – Annex 4

Prijavni obrazac – Annex 2

Tablica za ocjenjivanje

Virtualni poziv za dostavu projektnih prijedloga

Životopis europass 

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci