03 pro 2013

ODRŽAN RADNI SASTANAK S PREDSTAVNICIMA OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja u suradnji s Koprivničko-križevačkom županijom organizirala je u ponedjeljak, 02. prosinca radni sastanak s predstavnicima osnovnih i srednjih škola s područja Koprivničko-križevačke županije s ciljem upoznavanja istih s aktivnostima PORE usmjerenih korištenju EU fondova, intenziviranju suradnje te mogućnostima pripremanja zajedničkih projekata koji će se kandidirati EU fondove.

Na samom početku svim prisutnima obratili su se zamjenik župana Ivan Pal te predsjednik Upravnog vijeća Miljenko Flajs koji su izrazili zadovoljstvo odazivom te naglasili važnost partnerstva.

Nakon uvodnog djela ravnateljica PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja Melita Birčić održala je prezentaciju na temu strateškog planiranja, pripreme i provedbe projekata za sufinanciranje iz EU fondova. Predstavljen je novi strateški dokument EUROPA 2020, njegovi tematski ciljevi, te značaj koji strateško planiranje ima za društvo u cjelini. Također, ravnateljica je istakla koliko je važno partnerstvo kako bismo bili uspješni u povlačenju sredstava iz EU fondova.

Nakon održane prezentacije uslijedila su pitanja predstavnika škola te je na zadovoljstvo svih prisutnih ustanovljeno kako će se nastaviti na edukaciji zaposlenih u školstvu kao i raditi na partnerskom pristupu svih dionika.

IMG 1815IMG 1810

IMG 1817

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci