03 ruj 2013

OTVOREN NATJEČAJ FONDA ZA UMJETNOST I KULTURU NA BALKANU

Fond za umjetnost i kulturu na Balkanu (Balkans Arts and Culture Fund – BAC) podupire regionalnu suradnju, te umjetničke i kulturne projekte organizacija koji se provode na području zapadnog Balkana tj. sljedećih zemalja: Albanije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Kosova, Makedonije, Crne Gore i Srbije.

BAC je usmjeren poticanju uključivog, demokratskog i prosperitetnog društva u zemljama zapadnog Balkana i jačanju kulturnog sektora, te poticanju regionalne suradnje i integracije.
Nezavisne kulturne organizacije, mreže, zaklade i / ili udruge pozivaju se da dostave projektne ideje vezano za suradnju u kulturi i umjetnosti za zapadni Balkan.

Prijave moraju biti izrađene u suradnji s najmanje dva partnera koji dolaze iz dviju zemalja: Albanije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Kosova, Makedonije, Crne Gore i Srbije.

Maksimalni iznos potpore po projektu je 40.000 eura. Početak provedbe zajedničkih projekata je 01. siječnja 2014. godine.

Predviđeno trajanje projekta je 24 mjeseci.

Rok za prijavu je 08. rujan 2013. godine.

Dodatne informacije dostupne su na sljedećem linku: http://www.mladiinfo.com/2013/08/05/western-balkans-artistic-and-cultural-projects/#ixzz2bBBxFfjG

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci