29 srp 2013

ZAPOČELE PRIPREME ZA 15. PO REDU MANIFESTACIJU DANI VOĆA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE 2013. GODINE

Dana 23. srpnja 2013. godine u prostorima Koprivničko-križevačke županije održana je 1. sjednica Organizacijskog odbora Dana voća Koprivničko-križevačke županije.

Ovogodišnja 15. po redu manifestacija Dani voća Koprivničko-križevačke županije održat će se 4. i 5. listopada 2013. godine u Đurđevcu u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, Grada Đurđevca, Poljoprivredne savjetodavne službe, Udruga voćara i proizvođača voćnih prerađevina Koprivničko-križevačke županije, Turističke zajednica grada Đurđevca i PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Prvog dana manifestacije održat će se stručni skup na aktualne teme u voćarstvu s posebnim naglaskom na propise vezane za proizvodnju i prodaju voća u Europskoj uniji te na potrebu udruživanja proizvođača voća.

Drugi dan manifestacije biti će izložbeno-prodajnog karaktera, a održat će se na Trgu svetog Jurja u Đurđevcu gdje će izlagači predstaviti svoje voće i proizvode od voća, ali i agro i pomo tehniku.

Već tradicionalno i ove godine tiskat će se i katalog Dana voća u kojem će se predstaviti proizvođači voća s područja Koprivničko-križevačke županije s vrstama voća koje proizvode, sortimentom, brojem sadnica te površinama zasađenih voćnjaka.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci