18 lip 2013

ODRŽANA 1. RADIONICA „UTJECAJ DRUŠTVENIH MREŽA NA POSLOVANJE MALIH I SREDNJIH PODUZETNIKA“

Dana 17. lipnja 2013. godine u okviru provedbe projekta “e-Poslovanje – Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja” Ministarstva poduzetništva i obrta, u dvorani PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja održana je 1. radionica na temu „Utjecaj društvenih mreža na poslovanje malih i srednjih poduzetnika”.

Predavači na radionici bili su certificirani treneri e-poslovanja, gospodin Goran Perišić i gospodin Franjo Babić, a radionici su prisustvovali poduzetnici s područja Koprivničko-križevačke županije.

Gospodin Babić prisutne je upoznao s pojmom e-marketinga i internetskim društvenim mrežama koje poduzetnici mogu koristiti kako bi poboljšali svoje poslovanje, dok je gospodin Perišić poduzetnicima temeljito objasnio način primjene najpoznatijih društvenih mreža: Facebooka, Twitera i Youtubea.

Tijekom radionice sudionici su aktivno sudjelovali u diskusijama o mogućnostima i potrebama korištenja društvenih mreža koje su im dostupne te o vlastitim iskustvima onih koji ih već koriste neko vrijeme s ciljem unaprijeđenja vlastitog poslovanja.

 

e-business 1_radionica_3e-business 1._radionica_2e-business-1. radionica

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci