11 lip 2013

KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKA ŽUPANIJA OBJAVILA JAVNI POZIV ZA TEKUĆI PROJEKT T-100021 UREĐENJE I OPREMANJE SMJEŠTAJNIH KAPACITETA ZA RAZVITAK TURIZMA

Koprivničko-križevačka županija objavila je Javni poziv za Tekući projekt T-100021 Uređenje i opremanje smještajnih kapaciteta za razvitak turizma.

Svrha subvencioniranja uređenja i opremanja smještajnih kapaciteta za razvitak turizma Županije je stvaranje uvjeta za dodatne sadržaje i atrakcije u seoskom turizmu kroz izgradnju, obnovu i uređenje objekata za pružanje usluga koji nadopunjuju turističku ponudu.

Korisnici subvencije mogu biti pravne i fizičke osobe koji ulažu u razvoj turizma na području Koprivničko–križevačke županije.

Županija će subvencionirati troškove uređenja i opremanja smještajnih kapaciteta za razvitak turizma županije u iznosu od 25% ukupnih troškova maksimalno 100.000,00 kuna,

Podnositelj zahtjeva mora biti registriran za neke od sljedećih djelatnosti:

– registriranu djelatnost seoskog turizma,

– registriranu ugostiteljsku djelatnost pripremanja hrane,

– pružanja usluga prehrane, pripremanja i usluživanja pića i napitaka,

– pružanje usluga smještaja sukladno zakonskim propisima.

Rok za podnošenje zahtjeva traje do 31.12.2013. godine ili do utroška sredstava.

Sve potrebne informacije vezane uz ovaj Javni poziv zainteresirani mogu dobiti u Upravnom odjelu za poljoprivredu i ruralni razvitak Koprivničko-križevačke županije, Nemčićeva 5, 48000 Koprivnica te na sljedećem linku: http://kckzz.hr/javni-poziv-za-tekuci-projekt-t-100021-uredenje-i-opremanje-smjestajnih-kapaciteta-za-razvitak-turizma/.

Za dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, 48 000 Koprivnica, te na broj telefona 048 621 978 i e-mail adresu: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci