18 ožu 2013

U ĐURĐEVCU ODRŽANA TREĆA RADIONICA ZA PODUZETNIKE I OBRTNIKE S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA TEMU PRIPREME PROJEKTNE DOKUMENTACIJE I PRIJAVE NA „PODUZETNIČKI IMPULS“ 2013.

U prostoru Obrtničkog doma u Đurđevcu 15. ožujka 2013. godine održana je posljednja u nizu od tri radionice u okviru pripreme projektne dokumentacije poduzetnika i obrtnika za kandidiranje na otvorene Javne pozive iz Programa poticanja poduzetništva i obrtništva „Poduzetnički impuls” za 2013. godinu Ministarstva poduzetništva i obrta.

Predavači na radionici bili su Tihomir Cvetković ispred Križevačkog poduzetničkog centra d.o.o., Jasmina Sinovec ispred HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i Franjo Babić ispred PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, a radionicu su organizirale PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, HGK Županijska komora Koprivnica, Križevački poduzetnički centar d.o.o. i Poduzetnički inkubator Koprivnica.

Poduzetnicima i obrtnicima, kojih je na radionici prisustvovalo 13 ukratko je predstavljen „Poduzetnički impuls” za 2013. godinu, pojašnjeni su im uvjeti prijave, mjere i aktivnosti za koje se mogu kandidirati te intenzitet bespovratnih potpora, a detaljnije im je objašnjen Prijavni obrazac i Projektni prijedlog koje je potrebno popuniti s pripadajućim financijskim planom. Poduzetnici su postavljali i konkretna pitanja oko svojih projektnih ideja te pripreme natječajne dokumentacije.

Pozivamo poduzetnike i obrtnike da se za sve dodatne informacije o otvorenim Javnim pozivima iz Programa poticanja poduzetništva i obrtništva „Poduzetnički impuls” za 2013. godinu Ministarstva poduzetništva i obrta obrate u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja na broj telefona 048/621-978 ili putem e-maila na [email protected].

Radionica Djurdjevac_1

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci