14 ožu 2013

U KRIŽEVCIMA ODRŽANA DRUGA RADIONICA ZA PODUZETNIKE I OBRTNIKE S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA TEMU PRIPREME PROJEKTNE DOKUMENTACIJE I PRIJAVE NA „PODUZETNIČKI IMPULS“ 2013.

U prostoru Gradske vijećnice u Križevcima 13. ožujka 2013. godine održana je druga u nizu od tri radionice u okviru pripreme projektne dokumentacije poduzetnika i obrtnika za kandidiranje na otvorene Javne pozive iz Programa poticanja poduzetništva i obrtništva „Poduzetnički impuls” za 2013. godinu Ministarstva poduzetništva i obrta.

Radionicu su organizirale PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, HGK Županijska komora Koprivnica, Križevački poduzetnički centar d.o.o. i Poduzetnički inkubator Koprivnica, a predavači su bili Franjo Babić ispred PORE, Jasmina Sinovec ispred HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije te Miluška Škrlec ispred Križevačkog poduzetničkog centra d.o.o.

Radionici je prisustvovalo 14 poduzetnika i obrtnika kojima su pojašnjeni uvjeti prijave, mjere i aktivnosti za koje se mogu kandidirati te intenzitet bespovratnih potpora, a poseban naglasak radionice stavljen je na sadržajni dio projektnih prijedloga te na potrebnu dokumentaciju kako bi se što uspješnije mogli prijaviti na javne pozive iz programa „Poduzetnički impuls” za 2013. godinu. Prisutni poduzetnici imali su prilike postavljati i konkretna pitanja oko svojih projektnih ideja te pripreme natječajne dokumentacije, predavači su ih pozvali da koriste besplatnu savjetodavnu i stručnu pomoć potpornih institucija koje su ovu radionicu i organizirale.

Pozivamo sve poduzetnike i obrtnike, kao i one koje to namjeravaju postati, da svoj dolazak na posljednju radionicu s istom tematikom koja će se održati 15. ožujka 2013. godine u Đurđevcu, prijave putem telefona i to u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja na tel. 621-978, u HGK Županijsku komoru Koprivnica na tel. 674-560, u HOK Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije na tel. 623-408, u Križevački poduzetnički centar d.o.o. na tel. 628-963 ili u Koprivnički inkubator d.o.o. na tel. 222-338.

Radionica Krizevci_1Radionica Krizevci_2Radionica Krizevci_3

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci