11 ožu 2013

ODRŽANA PRVA U NIZU RADIONICA ZA PODUZETNIKE I OBRTNIKE S PODRUČJA KOPRIVNIČKO – KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA TEMU PRIPREME PROJEKTNE DOKUMENTACIJE I PRIJAVE NA PODUZETNIČKI IMPULS 2013.

Danas, 11. ožujka 2013. godine u prostorima PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja održana je prva u nizu radionica na temu pripreme projektne dokumentacije poduzetnika i obrtnika za kandidiranje na otvorene Javne pozive iz Programa poticanja poduzetništva i obrtništva „Poduzetnički impuls” za 2013. godinu Ministarstva poduzetništva i obrta. Radionica je održana u organizaciji PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, HGK Županijske komore Koprivnica, Križevačkog poduzetničkog centra i Poduzetničkog inkubatora Koprivnica, a predavačice na današnjoj radionici bile su Gordana Kotarščak, ispred PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja i Jasmina Sinovec ispred HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije.

Radionici su prisustvovala 22 poduzetnika i obrtnika kojima je ukratko predstavljen „Poduzetnički impuls” za 2013. godinu, mjere i aktivnosti za koje se mogu kandidirati, intenzitet bespovratnih potpora, uvjeti prijave, kao i cjelokupna natječajna dokumentacija koju je potrebno popuniti i prikupiti. Detaljno je pojašnjen Prijavni obrazac i Projektni prijedlog koje je potrebno popuniti s pripadajućim financijskim planom. Prisutni poduzetnici postavljali su konkretna pitanja oko svojih projektnih ideja te oko pripreme natječajne dokumentacije. Svi poduzetnici i obrtnici ujedno su pozvani da koriste besplatnu savjetodavnu i stručnu pomoć potpornih institucija koje su ovu radionicu i organizirale.

Sljedeća u nizu radionica za poduzetnike i obrtnike s područja grada Križevaca održat će se 13. ožujka 2013. u Križevcima, a za poduzetnike i obrtnika s područja grada Đurđevca 15. ožujka 2013. godine u Đurđevcu. Pozivamo poduzetnike i obrtnike da se prijave na navedene radionice na brojeve telefona: u PORI Razvojnoj agenciji Podravine i Prigorja na tel. 621-978, u HGK Županijskoj komori Koprivnica na tel. 674-560, u HOK Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije na tel. 623-408, u Križevačkom poduzetničkom centru d.o.o. na tel. 628-963 ili u Koprivničkom inkubatoru d.o.o. na tel. 222-338.

Radionica Koprivnica

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci