04 ožu 2013

NAJAVA POČETNE KONFERENCIJE PROJEKTA INVESTrategy

Projekt INVESTrategy odobren je za sufinanciranje u okviru trećeg javnog poziva IPA Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2007-2013.

Glavni korisnik projekta je REDEA regionalna razvojna agencija Međimurje d.o.o. Projektni partneri su AZRA Agencija za razvoj Varaždinske županije d.o.o., PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i Gospodarska i industrijska komora županije Zala iz Mađarske.

Projekt INVESTrategy ima za opći cilj povećati priljev izravnih stranih ulaganja u pogranično područje hrvatskih županija – Međimurske, Varaždinske i Koprivničko-križevačke županije te mađarske županije Zala. Također, ciljevi projekta su jačanje kapaciteta lokalnih eksperata za privlačenje izravnih stranih ulaganja, definiranje odgovarajućih i učinkovitih alata za promociju investicijskih potencijala pograničnog područja te jačanje kapaciteta jedinica lokalne samouprave za komunikaciju s potencijalnim investitorima.

REDEA regionalna razvojna agencija Međimurje d.o.o. organizira Početnu konferenciju projekta INVESTrategy – razvoj strategije za privlačenje izravnih stranih ulaganja u prekograničnom području koja će se održati u srijedu 6. ožujka 2013. godine u Multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje u Čakovcu.

Uz predstavljanje projekta INVESTrategy od strane vodećeg partnera REDEA-e, na konferenciji će voditelj Zajedničkog tehničkog tajništva IPA programa Mađarska-Hrvatska dr. Márton Szűcs predstaviti aktivnosti na pripremi novog programa prekogranične suradnje za razdoblje 2014.-2020.

Za više informacija obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, 48 000 Koprivnica te na broj telefona 048 621 978 i e-mail adresu: [email protected]

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci