06 velj 2013

OTVOREN NATJEČAJ ZA SUFINANCIRANJE TROŠKOVA IZLOŽBENIH PROSTORA NA SAJMU GREENVEST: HOME EDITION 2013

Obavještavamo Vas da je Savez za energetiku Zagreba kroz ‘Program za razvoj hrvatskog zelenog mikro, malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva’ dana 05. veljače 2013. godine otvorio javni natječaj za subvencioniranje troškova izlagačkih prostora za sudjelovanje mikro poduzeća i obrtnika na prvom hrvatskom green lifestyle sajmu otvorenog tipa GREENVEST: HOME EDITION 2013.

Sajam GREENVEST: HOME EDITION 2013 održati će se u ARENA CENTRU od 17. do 19. listopada 2013. godine u Zagrebu.

Sajam pokriva sljedeća područja: eko inovacije, eko poljoprivreda (ne uključuje proizvode prehrambenog svojstva), energetska učinkovitost, financijske usluge, informatičke tehnologije, inteligentna energija, inteligentni sustavi i procesi, inženjerske usluge, konzultantske usluge, obnovljivi izvori energije, proizvodi od recikliranih materijala, tehnologije reciklaže, zaštita okoliša, zelena gradnja, zelene uslužne djelatnosti, zeleni lifestyle proizvodi, zeleni prijevoz i zeleni turizam.

Savez za energetiku Zagreba, kao generalni suorganizator događanja GREENVEST: HOME EDITION-a, subvencionirati će troškove za postavljanje 50 izlagačkih prostora (jedinica) pojedinačne površine 6 m2 na prvom katu lokacije održavanja GREENVEST: HOME EDITION-a za čitavo vrijeme trajanja sajma. Ukupna subvencija odnosi se na površinu od 300 m2.

Prihvatljivi izlagači su isključivo hrvatska trgovačka društva i obrti koji su u 2012. godini imali promet manji od 500.000,00 HRK (zbroj prometa ostvaren na nacionalnom i inozemnom tržištu).

Rok za prijavu na Natječaj je 06. ožujak 2013. godine. Obrazac za prijavu dostupan je na sljedećem linku: http://www.greenvest.com.hr/GREENVEST-INFO/O-GREENVEST-u

Za dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, 48 000 Koprivnica, te na broj telefona 048 621 978 i e-mail adresu: [email protected]

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci