06 velj 2013

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU RADIONICE ZA UDRUGE OSOBA S INVALIDITETOM ZA NATJEČAJ „PILOT PROGRAM UVOĐENJA SUSTAVNE PODRŠKE STABILIZACIJI U DALJNJEM ORGANIZACIJSKOM I PROGRAMSKOM RAZVOJU UDRUGA OSOBA S INVALIDITETOM U REPUBLICI HRVATSKOJ U 2013. GODINI“

Regionalni centar ŠALTER uz potporu  Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva i Ministarstva socijalne politike i mladih  organizira radionicu za udruge osoba s invaliditetom s ciljem pružanja podrške za kvalitetnu pripremu projektne dokumentacije za natječaj „Pilot program uvođenja sustavne podrške stabilizaciji u daljnjem organizacijskom i programskom razvoju udruga osoba s invaliditetom u Republici Hrvatskoj u 2013. godini”. Radionica će se održati dana 8. veljače 2013. godine (petak), od 15.00 do 18.00 sati u prostorijama Gradske četvrti Gornji grad, Trg Lava Mirskog 1 u Osijeku.

Za sva pitanja udruge se mogu javiti Volonterskom centru Osijek, tel.: 031 211 306 ili na e-mail: [email protected].

Program ŠALTER provodi Volonterski centar Osijek kao regionalni centar podrške u partnerstvu sa županijskim suradnim organizacijama – PRONI Centar za socijalno podučavanje, Informativno pravni centar iz Slavonskog Broda i Udruga mladih Oppidum iz Pleternice.

ŠALTER je dio šireg programa Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva pod nazivom „Program regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj”.

Za dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, 48000 Koprivnica, te na broj telefona 048 621 978 te e-mail: [email protected]

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci