01 velj 2013

ZAJEDNIČKI NASTUP PODUZETNIKA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA 9. MEĐUNARODNOM PČELARSKOM SAJMU U GUDOVCU

Ovogodišnji 9. međunarodni pčelarski sajam održat će se 02. i 03. veljače 2013. godine na sajamskom prostoru Gudovac pored Bjelovara u organizaciji Bjelovarskog sajma d.o.o., Hrvatskog pčelarskog saveza, Hrvatske poljoprivredne komore i Pčelarskog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije.

Sajam će se održati pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske, suorganizatori Sajma su Bjelovarsko-bilogorska županija, Grad Bjelovar i Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo Grada Zagreba.

Kao i prethodnih godina, Sajam je podijeljen u 3 cjeline:

–  izložba i prodaja meda te proizvoda od meda – Paviljon 1 i Paviljon 8;

–  izložba i prodaja pčelarske opreme – Paviljon 8;

–  edukativni dio – Paviljon 4 (Aukcijska dvorana).

Na 2.000 m² sajamskog prostora, svoje će proizvode predstaviti oko stotinu izlagača, a očekuje se kako će Sajam posjetiti više od sedam tisuća posjetitelja iz Republike Hrvatske i susjednih zemalja.

U organizaciji PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, koja snosi troškove izlagačkog prostora, na sajmu će izlagati izagači s područja Koprivničko-križevačke županije – proizvođači meda, proizvoda od meda i opreme za pčelarstvo, koji su iskazali interes za izlaganje, a dolaze ispred Pčelarske udruge „Lipa” Koprivnica:

1. ZDENKINI MEDENJACI, svjećarski i medičarski obrt, vl. Berislav Vrban,

Koprivnica;

2. KUKI-PAL, obrt za trgovinu i proizvodnju potpaljivača i svijeća, vl. Vjekoslav

Kukec, Koprivnica.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete 9. međunarodni pčelarski sajam, kao i zajednički izlagački prostor Koprivničko-križevačke županije.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci