30 sij 2013

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU CIP IST PSP INFO DANA

Ministarstvo uprave Republike Hrvatske od 05. do 07. veljače 2013. godine održava Info dane Programa podrške politikama za primjenu informacijskih i komunikacijskih tehnologija (CIP IST PSP) s ciljem informiranja i motiviranja što većeg broja pravnih osoba na prijavu projekata u okviru Programa podrške politikama za primjenu informacijskih i komunikacijskih tehnologija.

Program podrške politikama za primjenu informacijskih i komunikacijskih tehnologija (eng. The Information and Communication Technologies Policy Support Programme – CIP ICT PSP) usmjeren je na poticanje inovativnosti i konkurentnosti kroz širu i učestaliju uporabu informacijsko komunikacijske tehnologije od strane građana, uprave i poduzetnika. U 2013. godini očekuje se financiranje projekata u vrijednosti od oko 126 milijuna EUR.

Na Info danima prezentirat će se zainteresiranoj javnosti mogućnost sufinanciranja projekata iz sredstava europskih fondova te primjeri dosadašnje dobre prakse.

ICT PSP Info dani održavati će se od 05. do 07. veljače u prostorijama Ministarstva uprave, Maksimirska 63 s početkom u 10.00 sati. Program radionice dostupan je na slijedećem linku: http://www.uprava.hr/UserDocsImages/novosti/2013/290113-Program%20Info%20dani.pdf Dnevni red radionice sva tri dana je isti, a sudjelovanje na radionici je potrebno potvrditi na e-mail adresu: [email protected]

Za dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg IV, te na broj telefona 048 621 978 te e-mail: [email protected]

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci