05 pro 2012

AGENCIJA ZA MOBILNOST I PROGRAME EU OBJAVILA JE POZIV NA INFO DAN PROGRAMA „MLADI NA DJELU“

Agencija za mobilnost i programe EU poziva mlade, udruge mladih, predstavnike lokalnih i regionalnih javnih tijela te ostale koji se na bilo koji način bave mladima na info dan programa Mladi na djelu.

Cilj info dana je upoznati potencijalne korisnike s mogućnostima koje  program nudi, kao i novostima u natječaju za 2013. godinu, te im predstaviti sustave podrške u radu s mladima i politici prema mladima. Na info danu sudionike će se upoznati s budućnosti Programa i mogućnostima za mlade nakon 2013. godine kada formalno završava provedba Programa na europskoj razini.

Informativni dan održati će se 14. prosinca 2012. godine u Zagrebu u kongresnoj dvorani EU info centra, Trg žrtava fašizma 6 od 11:30 do 15:30h.

Za sudjelovanje na info danu možete se prijaviti do 11. prosinca 2012. godine putem prijavnog obrasca koji zajedno sa programom rada možete pronaći na sljedećoj web stranici: http://www.mobilnost.hr/nio.php?o=399

Za dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na broj telefona 621-978, ili putem e-maila: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci