05 pro 2012

AGENCIJA ZA MOBILNOST I PROGRAME EU OBJAVILA POZIV NA RADIONICU „NAPREDNI TWINSPACE I UNAPREĐENJE KVALITETE PROJEKATA“

Agencija za mobilnost i programe EU poziva korisnike portala eTwinning na radionicu „Napredni TwinSpace i unapređivanje kvalitete projekata”.

Radionica će se održati u petak, 14. prosinca 2012. od 15 do 18 sati u računalnoj učionici knjižnice Filozofskog fakulteta u Zagrebu (Ivana Lučića 3/I).

Sudionici radionice upoznati će se s alatima TwinSpacea – virtualnog prostora za upravljanje eTwinning projektima, doznati će kako unaprijediti svoje projekte te time ispuniti kriterije potrebne za dobivanje nagrada i oznaka kvalitete. Radionica se održava u suradnji sa Slovenskom nacionalnom službom za podršku eTwinningu (CMEPIUS).

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a pravo sudjelovanja dobit će prvih 25 prijavitelja.  Prijaviti se mogu samo članovi portala www.etwinning.net koji su realizirali najmanje jedan eTwinning projekt. Ostali prijavitelji neće se razmatrati kao potencijalni kandidati radionice.

Rok za podnošenje prijava je 12. prosinca 2012. godine. Prijavni obrazac možete pronaći na sljedećoj web stranici: http://www.mobilnost.hr/nio.php?o=395

Za dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na broj telefona 621-978, ili putem e -maila: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci