18 lis 2012

POZIV NA 3. KONGRES PILANARA JUGOISTOČNE EUROPE

Dana 24. listopada 2012. godine u organizaciji časopisa DRVO & NAMJEŠTAJ i Hrvatskog drvnog klastera održat će se 3. Kongres pilanara jugoistočne Europe pod nazivom „Prijeti li svakoj drugoj pilani zatvaranje?”. Kongres se održati u Dvorani I. B. Mažuranić u Slavonskom Brodu s početkom u 9,00 sati.

Budući da se pilane susreću s nestašicom sirovine, najavom povećanja cijena i sve većim pritiskom europskog tržišta, cilj ovog kongresa je pokušati odgovoriti na slijedeća pitanja: „Kako opstati? Kako zadržati tržišne pozicije i učiniti pilansku proizvodnju profitabilnom?”

Odgovore na ova pitanja te ostale aktualne teme poput dostupnosti sirovine te iskorištavanja drvnog ostatka, ponudit će vodeći pilanari, šumari, trgovci drvom, dobavljači tehnologija i predstavnici nadležnih institucija iz zemalja regije.

Glavni partner kongresa je grupa WEINING (Incert).

Sve potrebne informacije o rasporedu navedenih događanja, kotizaciji za sudjelovanje, kao i prijavnom obrascu, zainteresirani poduzetnici mogu dobiti na broj telefona: 01/6329-111 ili na mail adresi: [email protected].

Za dodatne informacije možete se obratiti u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na tel: 621-978 ili putem e-maila: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci