18 lis 2012

KONFERENCIJA O PREKOGRANIČNOJ MOBILNOSTI I UČENJU

Njemačka nacionalna agencija (JUGEND für Europa) organizira konferenciju „Cross-border mobility as learning environment and its dimensions of recognition”. Konferencija će se održati 3. i 4. prosinca 2012. godine u Düsseldorfu.

Smještaj i putne troškove snosi njemačka nacionalna agencija te se od sudionika očekuje da samostalno sudjeluju s participacijom od 25 EUR.

Na konferenciji će europski stručnjaci predstaviti različite aspekte neformalnog i informalnog učenja te će pružiti konkretne smjernice za prepoznavanje oblika neformalnog i informalnog učenja i upoznati sudionike s mogućnostima za neformalno i informalno učenje.  Više informacija o događanju možete pronaći  na web stranici Agencije za mobilnost i programe EU
http://www.mobilnost.hr/prilozi/05_1350484503_ConferenceDecember_2012.pdf.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem obrasca na e-mail adresu [email protected] do 22. listopada 2012 godine.  Za sve informacije možete se obratiti njemačkoj nacionalnoj agenciji, kontakt Rita Bergstein ([email protected] ili [email protected]).

Za dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg IV, 48 000 Koprivnica ili na broj telefona 048/621-978, te e-mail [email protected]

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci