24 ruj 2012

ODRŽANA DRUGA SJEDNICA ORGANIZACIJSKOG ODBORA MANIFESTACIJE 14. DANI VOĆA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

U utorak 25. rujna 2012. u prostoru Koprivničko-križevačke županije održana je druga sjednica Organizacijskog odbora Dana voća Koprivničko-križevačke županije čime se nastavilo s pripremama za 14. po redu manifestaciju Dani voća Koprivničko-križevačke županije.

Na sjednici su prisutvovali predstavnici Koprivničko-križevačke županije, Grada Đurđevca, Poljoprivredne savjetodavne službe, Udruga voćara i proizvođača voćnih prerađevina Koprivničko-križevačke županije, Turističke zajednice grada Đurđevca i PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Dani voća Koprivničko-križevačke županije su manifestacija koja već četrnaestu godinu za redom okuplja županijske proizvođače voća i voćnih prerađevina u cilju njihove promocije i edukacije kako bi bili što konkurentniji na domaćem tržištu i tržištu Europske unije.

Ovogodišnji Dani voća održat će se u petak i subotu 12. i 13. listopada 2012. godine u subotu 7. srpnja 2012. godine u Đurđevcu.

Definirane su teme predavanja stručnog skupa koji će se održati prvog dana manifestacije u petak 12. listopada 2012. godine u Obrtničkom domu, Basaričekova 10 u Đurđevcu, dok će se izložbeno prodajni dio manifestacije godine održat u subotu, 13. listopada 2012. godine na već tradicionalnoj lokaciji središnjeg gradskog trga, Trga svetog Jurja u Đurđevcu, a započet će svečanim otvorenjem u 10,00 sati.

Uz već tradicionalne sadržaje izložbu i prodaju voća i voćnih prerađevina, te biranje najljepše uređenih štandova, manifestacija će biti popraćena i brojnim kulturno-umjetničkim i edukativnim sadržajima kao što je nastup KUD-a Petar Preradović, Đurđevčica i KUD-a Molve, te dječjih vrtića.

I ove godine se očekuje da će manifestaciju obogatiti sudionici iz drugih županija te iz Republike Mađarske i Republike Slovenije.

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci