07 ruj 2012

POZIV NA MISIJU 2012 – BELGIJSKA HORTIKULTURA U HRVATSKOJ

Gospodarski i trgovinski ured pri Veleposlanstvu Kraljevine Belgije u Republici Hrvatskoj u ponedjeljak, 17. rujna 2012. godine s početkom u 9,00 sati, organizira posjet delegacije belgijskih tvrtki Hrvatskoj, koje djeluju u području hortikulture.

U okviru posjeta, u hotelu „Arcotel Allegra” (Branimirova 29, Zagreb), održat će se individualni razgovori između predstavnika belgijskih i hrvatskih tvrtki o mogućnostima suradnje i uspostave poslovnih odnosa.

Cilj ove misije je razmjena informacija o tržištima Hrvatske i Belgije, kao i međusobno predstavljanje tvrtki dviju zemalja.

Gospodarski i trgovinski ured pri Veleposlanstvu Kraljevine Belgije u Republici Hrvatskoj poziva sve predstavnike hrvatskih tvrtki/institucija koje djeluju u području hortikulture da prijave svoje sudjelovanje na ovoj misiji.

Sve informacije o samom događaju, kao i prijavni obrazac te karatki opis svih belgijskih tvrtki možete pronaći na slijedećem linku: http://www.beltrade-croatia.com/hr/aktivnosti-ureda.html.

Za dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na tel: 621-978, ili putem e-maila: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci