11 srp 2012

PORA NA 9. KOLEGIJU GRADONAČELNIKA I OPĆINSKIH NAČELNIKA S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE PREZENTIRALA POTPROGRAM II. MINISTARSTVA REGIONALNOG RAZVOJA I FONDOVA EU

Danas, 11. srpnja 2012. godine u prostorima Koprivničko-križevačke županije održan je 9. Kolegij gradonačelnika i općinskih načelnika s područja Koprivničko-križevačke županije. Na navedenom Kolegiju je ravnateljica PORE gđa Melita Birčić pod prvom točkom dnevnog reda prezentirala Potprogram II. „Priprema lokalnih projekata na potpomognutim područjima” objavljen od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, a koji je namijenjen upravo jedinicama lokalne samouprave.

kolegij1kolegij2

Potprogram II. „Priprema lokalnih projekata na potpomognutim područjima” sastavni je dio Programa pripreme i provedbe razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz fondova Europske unije u 2012. godini, a ravnateljica PORE je svim prisutnim gradonačelnicima i općinskim načelnicima detaljno prezentirala sve sastavnice Poziva za iskaz interesa; prihvatljive prijavitelje, područja aktivnosti i vrste projekata kao i dinamiku provedbe cjelokupnog programa.

kolegij3kolegij4

Poziv za iskaz interesa u okviru navedenog Potprograma II. je PORA kao regionalni koordinator za područje Koprivničko-križevačke županije objavila na svojim web stranicama www.pora.com.hr s krajnjim rokom prijave 01. kolovoza 2012. godine.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci