02 tra 2012

MINISTARSTVO TURIZMA OBJAVILO JE PROGRAM DODJELE BESPOVRATNIH SREDSTAVA TURISTIČKIM PROJEKTIMA KOJIMA SU ODOBRENA SREDSTVA IZ EU I DRUGIH MEĐUNARODNIH FONDOVA

Ministarstvo turizma objavilo je javni poziv za kandidiranje projekata za Program dodjele bespovratnih sredstava turističkim projektima kojima su odobrena sredstva iz EU i drugih međunarodnih fondova pod nazivom EU IZVRSNOST.

Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih sredstava Ministarstva turističkim projektima kojima su odobrena sredstva iz predpristupnih fondova EU i drugih međunarodnih fondova, s namjerom da se osigura obvezni udio sufinanciranja projekta od strane korisnika, u cijelosti ili djelomično, a u cilju podizanja kvalitete turističke ponude.

Korisnici programa mogu biti nositelji razrađenih turističkih projekata kojima su već odobrena sredstva iz predpristupnih fondova EU i drugih međunarodnih fondova: jedinice regionalne i lokalne uprave, turističke zajednice, ustanove koje obavljaju djelatnost bez stjecanja dobiti i udruge.

Bespovratna sredstva dodjeljuju se sukladno Državnom proračunu Republike Hrvatske za 2012. godinu i projekcije za 2013. i 2014. godinu („Narodne novine” br. 24/12), a ne mogu prijeći iznos od 100.000,00 kn po pojedinom korisniku.

Bespovratna sredstva su namijenjena za sufinanciranje udjela na neposrednoj realizaciji turističkih projekata kojima su prethodno odobrena sredstva iz predpristupnih fondova EU i drugih međunarodnih fondova.

Javni poziv otvoren je zaključno do 30. travnja 2012. godine.

Cjelokupan tekst natječaja možete pronaći na web stranici Ministarstva turizma http://www.mint.hr/UserDocsImages/120328-fondovi-P.pdf, a za sve ostale informacije obratite se u PORU Razvojnu Agenciju Podravine i Prigorja, Braće Radića 2/1, 48000 Koprivnica ili na broj telefona 048 621 978 te e-mail: [email protected]

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci