16 sij 2012

ZAJEDNIČKI NASTUP PODUZETNIKA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA 8. MEĐUNARODNOM PČELARSKOM SAJMU U GUDOVCU

ovogodišnji 8. međunarodni pčelarski sajam održat će se 04. i 05. veljače 2011. godine na sajamskom prostoru Gudovac pored Bjelovara u organizaciji Bjelovarskog sajma d.o.o., Hrvatskog pčelarskog saveza, Hrvatske poljoprivredne komore i Pčelarskog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije.

Suorganizatori sajma su Bjelovarsko-bilogorska županija, Grad Bjelovar i Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo Grada Zagreba, a glavni pokrovitelj je Ministarstvo poljoprivrede.

Ovogodišnji međunarodni pčelarski sajam nudi niz zanimljivosti, od kojih možemo izdvojiti tri tematske cjeline:

1. izložbu i prodaju meda, te proizvoda od meda;

2. izložbu i prodaju pčelarske opreme;

3. edukativni dio.

Na 2.000 m² sajamskog prostora, svoje će proizvode predstaviti oko stotinu izlagača, te se očekuje da će Sajam posjetiti više od sedam tisuća posjetitelja iz Republike Hrvatske i susjednih zemalja.

U organizaciji PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, koja snosi troškove izlagačkog prostora na sajmu će izlagati četvero izagača – proizvođača meda, proizvoda od meda, te poduzetnika koji proizvode opremu za pčelarstvo s područja Koprivničko-križevačke županije:

– OPG IVANČICA PRILIKA, Đurđevac

– ZDENKINI MEDENJACI, svjećarski i medičarski obrt, vl. Berislav Vrban,

  Koprivnica

– KUKI-PAL, obrt za trgovinu i proizvodnju potpaljivača i svijeća, vl. Vjekoslav

  Kukec, Koprivnica

– OPG ANDREJA GROŠEK, Glogovac

Pozivamo sve zainteresirane da posjete 8. međunarodni pčelarski sajam, kao i zajednički izlagački prostor Koprivničko-križevačke županije.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci