14 pro 2011

U KOPRIVNICI ODRŽAN INFORMATIVNI DAN U OKVIRU TREĆEG JAVNOG POZIVA IPA PREKOGRANIČNOG PROGRAMA MAĐARSKA-HRVATSKA 2007.-2013.

U srijedu, 14. prosinca 2011. godine u prostorima Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica, a u  organiziraciji Koprivničko-križevačke županije održan je Informativni dan u okviru objavljenog trećeg javnog poziva IPA Prekograničnog programa Mađarska-Hrvatska 2007.-2013.

U KOPRIVNICI ODRŽAN INFORMATIVNI DAN U OKVIRU TREĆEG JAVNOG POZIVA IPA PREKOGRANIČNOG PROGRAMA MAĐARSKA-HRVATSKA 2007.-2013.

Svim prisutnima se na početku obratio zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota koji je naglasio važnost natječaja, te je također istaknuo kako komponenta turizma koja je po prvi put otvorena za prijavu projektnih prijedloga, pruža brojne mogućnosti za prijavu i realizciju projekata na području Županije.

Prezentacije su održali predstavnici Zajedničkog Tehničkog Tajništva iz Budimpešte Dr. Márton Szűcs, Marian Zelei, András Tálos i predstavnica Info točke iz Osijeka Antonija Bedeniković, te predstavnici Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva iz Zagreba kao prvostupanjsko kontrolno tijelo: Dragana Otašević, Natalija Pejčinović i Neven Vajnaht.

 Na Informativnom danu prezentiran je cjelokupni treći javni poziv, prihvatljivi prijavitelji, aktivnosti i troškovi, potrebna dokumentacija, te je također prezentiran i Prijavni obrazac za prijavu projektnih prijedloga. Predstavnici kontrolnog tijela prezentirali su pravila provostupanjske kontrole i potrebnu dokumentaciju za pripremu kvartalnih izvješća.

Informativnom danu prisustvovali su predstavnici Koprivničko-križevačke županije, predstavnici gradova i općina, institucija i organizacija civilnog društva.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci