12 lis 2011

ODRŽAN 2. INFORMATIVNI SEMINAR U OKVIRU PROJEKTA “E-POSLOVANJE – POBOLJŠANJE POSLOVNE KONKURENTNOSTI PUTEM ELEKTRONIČKOG POSLOVANJA”

U organizaciji PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, u srijedu 12. listopada 2011. godine u Velikoj vijećnici Grada Križevaca održan je 2. informativni seminar na temu  „Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja“ u okviru provedbe projekta „e-Poslovanje – poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja“.

Na početku seminara, svima nazočnima obratio se gospodin Darko Masnec, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i financije grada Križevaca koji je prisutnima naglasio važnost ovog projekta za mala i srednja poduzeća.
 
Nakon riječi dobrodošlice, gospođa Gordana Kotarščak iz PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja i gospođa Robertina Zdjelar iz Koprivničko – križevačke županije održale su predavanje na temu Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja.
 
Na seminaru je sudionicima predstavljen koncept e-poslovanja i e-trgovanja i  prednosti njihovog uvođenja, te je poduzetnicima objašnjen način  kako mogu podići poslovnu konkurentnost malih i srednjih poduzeća uvođenjem e-poslovanja. Polaznici seminara su pokazali interes i za daljnje radionice koje će se održati u studenom 2011. godine.
 
2. informativni seminar u okviru projekta "e-poslovanje"
2. Informativni seminar u okviru provedbe projekta "e-poslovanje"Održan 2. informativni seminar u okviru provedbe projekta "e-poslovanje"

Održan 2. informativni seminar u okviru provedbe projekta "e-poslovanje"
 
 
 
Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci