09 lis 2011

NAJAVA ŠESTOG IPARD NATJEČAJA ZA MJERE 101 I 103 IPARD PROGRAMA

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju raspisat će novi IPARD natječaj za Mjeru 101 „Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva u svrhu restrukturiranja i dostizanja standarda zajednice” i Mjeru 103 „Ulaganja u preradu i trženje poljoprivrednih i ribljih proizvoda u svrhu restrukturiranja tih aktivnosti i dostizanja standarda zajednice” koji će trajati od 17. listopada do 28. studenog 2011. godine.

Javni natječaj biti će objavljen u Narodnim novinama, a istoga dana bit će dostupan i na web stranicama Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja www.mps.hr, te Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju www.apprrr.hr u rubrici NATJEČAJI, gdje će se moći pronaći Vodič za korisnike, te svi ostali potrebni obrasci.

Natječaj će se provoditi temeljem izmjenjenog i dopunjenog Pravilnika o provedbi Mjere 101 „Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva u svrhu restrukturiranja i dostizanja standarda zajednice” i Mjere 103 „Ulaganja u preradu i trženje poljoprivrednih i ribljih proizvoda u svrhu restrukturiranja tih aktivnosti i dostizanja standarda zajednice” unutar IPARD programa koji će biti objavljen u Narodnim novinama, te na gore navedenim internetskim stranicama.

Za sve dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Braće Radić 2/1, Koprivnica, na tel: 048/621-978 ili putem e-maila: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci