21 ruj 2011

OBAVIJEST O SEMINARIMA U OKVIRU PROGRAMA ZA CJELOŽIVOTNO UČENJE ZA 2012. GODINU

Agencija za mobilnost i programe Europske unije povodom objave Natječaja za Republiku Hrvatsku za Program za cjeloživotno učenje za 2012. godinu organizira seminare na više lokacija s ciljem pripreme potencijalnih korisnika za prijavu na Natječaj.

Program za cjeloživotno učenje omogućuje sudjelovanje na raznim aktivnostima – poput studiranja u inozemstvu, obavljanja stručne prakse, stručnog usavršavanja i obrazovanja u vidu pohađanja seminara i konferencija, podučavanja u inozemstvu, rada s inozemnim kolegama do sudjelovanja u zajedničkim međunarodnim projektima, a sve s ciljem poticanja međunarodne razmjene iskustava, te stjecanja novih znanja i vještina.

Agencija za mobilnost i programe EU organizira u okviru potprograma Comenius, Leonardo da Vinci, Erasmus i Grundtvig seminare s ciljem pripreme potencijalnih prijavitelja na kojima pruža konkretne savjete vezane uz prijave, predstavlja primjere dobre prakse, kao i širi kontekst obrazovnih politika i trendova u EU.

Seminari će se održati u sljedećim gradovima i u sljedećim terminima:

Comenius (za predškolski odgoj i školsko obrazovanje i opće obrazovne predmete)

– ZAGREB – 14. listopada 2011.
– SPLIT – 11. studenog 2011.

Leonardo da Vinci (za strukovno obrazovanje i osposobljavanje i strukovne predmete)              

– ZAGREB – 14. listopada 2011.   
– OSIJEK – 28. listopada 2011.
– SPLIT – 11. studenog 2011.
– RIJEKA – 25. studenog 2011.

Erasmus (za visoko obrazovanje)                            

– ZAGREB – 15. studenog 2011.

Grundtvig (za opće obrazovanje odraslih)              

– ZAGREB – 14. listopada 2011.
– SPLIT – 11. studenog 2011.
Budući da je broj mjesta ograničen, sudjelovanje na seminaru treba prijaviti putem on – line obrasca koji se nalazi na stranici http://www.mobilnost.hr/nio.php?n=92  najkasnije deset dana prije održavanja seminara kojeg ste odabrali.

Sudjelovanje na seminarima je besplatno.

Svi potrebni dokumenti: puni tekst natječaja, vodič, te prijavni obrasci dostupni su na web stranici Agencije za mobilnost i programe EU http://www.mobilnost.hr/nio.php?n=92, a za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu javiti u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja na broj telefona 048/621-978 ili putem e-mail adrese: [email protected]

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci