16 lip 2011

PREDSTAVNICA PORE SUDJELOVALA NA STUDIJSKOM PUTOVANJU U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA RAZVOJ INVESTICIJSKOG OKRUŽENJA

 

U okviru provedbe projekta ICPR Napredni program „Razvoj investicijskog okruženja“, predstavnici ukupno 12 županija sudjelovali su na studijskom putovanju u Italiju, Sloveniju i Austriju održanom u razdoblju od 13. do 16. lipnja 2011. godine.

AICPR 

Cilj studijskog putovanja bio je upoznavanje najbolje prakse u EU na području privlačenja stranih ulaganja, zatim rad regionalnih razvojnih agencija u Italiji, Sloveniji i Austriji na promociji regija i razvoju investicijskog okruženja kao i koncept njihove suradnje s postojećim ulagačima.

AICPR 

Tijekom četiri dana studijskog puta sudionici su posjetili ukupno 5 razvojnih agencija i tehnoloških parkova u tri zemlje, te lokaciju izravnog stranog ulaganja-tvrtke Carthago u Sloveniji na kojima su imali priliku upoznati najbolja iskustva na području privlačenja ulaganja i promocije regije u međunarodnom kontekstu.

AICPR

Stečena iskustva pomoći će predstavnicima razvojnih agencija i županija u svakodnevnom radu vezanom uz privlačenje ulaganja i razvoj investicijskog okruženja, te će također unaprijediti njihov rad na finalizaciji aktivnosti u okviru provedbe projekta ICPR Napredni program „Razvoj investicijskog okruženja“.

AICPR

AICPR

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci