09 ožu 2011

NAJAVA 5. SAJMA POSLOVA U KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKOJ ŽUPANIJI

Dana 23. ožujka 2011. u Križevcima (Restoran Vojarna, Trg Svetog Florijana 17) u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područne službe Križevci, a pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije i Grada Križevaca održat će se 5. Sajam poslova.

Sajam poslova prilika je za susret svih dionika na tržištu rada, s posebnim naglaskom na poslodavce i tražitelje zaposlenja koji mogu ostvariti direktnu komunikaciju. Sajam pruža informacije o mogućnostima obrazovanja, cjeloživotnog učenja, te potiče na aktivnosti u traženju posla.

Na ovogodišnjem Sajmu poslova predstavit će se pedesetak izlagača; poslodavaca, obrazovnih institucija, partnera u organizaciji, te predstavnika civilnog sektora s područja Županije.

 
U okviru Sajma poslova planirana su slijedeća događanja:

– Predstavljanje poslodavaca i institucija na pultovima,
– Predstavljanje sudionika putem video materijala,
– Mogućnosti korištenja računalnog programa MOJ IZBOR,
– Okrugli stol na temu „Nacionalni plan poticanja zapošljavanja

  za 2011. i 2012. godinu“,
– Posjet Srednjoj školi „Ivan Seljanec“ u Križevcima.

I ove godine Sajam poslova je organiziran uz podršku partnera na lokalnoj razini, koji će na Sajmu predstaviti svoje aktivnosti koje doprinose mogućnostima zapošljavanja, samozapošljavanja i obrazovanja. Jedan od partnera u organizaciji i održavanju 5. Sajma poslova je i PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci