17 lip 2010

ODRŽAN INFO DAN ZA POTENCIJALNE PODNOSITELJE PROJEKTNIH PRIJEDLOGA U OKVIRU IPA PROGRAMA PREKOGRANIČNE SURADNJE MAĐARSKA-HRVATSKA 2007.-2013.

 

Jučer, 17. lipnja 2010. godine u prostorima Pučkog otvorenog učilišta u Koprivnici,  a u povodu drugog poziva na podnošenje projektnih prijedloga u okviru IPA Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2007.-2013. održan je Info dan.  

Cilj Info dana bio je informirati sve potencijalne podnositelje projektnih prijedloga o otvorenom pozivu, kao i pobliže objasniti sve kriterije poziva – prihvatljive aktivnosti, prijavitelje, troškove i potrebnu dokumentaciju.

Prezentatori na Info danu bili su predstavnici Zajedničkog Tehničkog Tajništva iz Budimpešte: Tvrtko Čelan, Vedrana Knežević i Antonija Bedeniković.

Svima prisutnima obratio se zamjenik župana i predsjednik Županijskog savjeta za europske integracije Ivan Pal, koji je naglasio važnost otvorenog poziva, te istaknuo kako se nada da će se i u okviru ovog poziva pripremiti mnogo kvalitetnih projekata s obje strane granice.

 

Programski i komunikacijski menadžer u JTS-u Tvrtko Čelan prezentirao je otvoren poziv, pravila prijave, te sva pravila vezana uz proces sekundarne nabave. Antonija Bedeniković iz Info točke u Osijeku prezentirala je dio koji se odnosi na prihvatljive prijavitelje i prihvatljive aktivnosti projektnih prijedloga, te svu ostalu projektnu dokumentaciju koju je potrebno priložiti, dok je Vedrana Knežević prezentirala prijavni obrazac.

Info danu prisustvovalo je više od trideset potencijalnih prijavitelja projektnih prijedloga, predstavnika jedinica lokalne i regionalne samouprave, županijskih ustanova, udruga i srednjih škola.

Rok za prijavu na otvoren drugi poziv traje zaključno do 15. rujna 2010. godine. 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci