15 lip 2010

NAJAVA INFO DANA U KOPRIVNICI – DRUGI POZIV NA PODNOŠENJE PROJEKTNIH PRIJEDLOGA U OKVIRU IPA PROGRAMA PREKOGRANIČNE SURADNJE MAĐARSKA-HRVATSKA 2007.-2013.

 

U okviru IPA Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2007.-2013. objavljen je drugi poziv na podnošenje projektnih prijedloga.

S ciljem prezentacije objavljenog poziva, prihvatljivih prioriteta, te mjera i potencijalnih prijavitelja u utorak 17. lipnja 2010. godine u Koprivnici u Pučkom otvorenom učilištu s početkom u 10,00 sati održat će se Info dan o otvorenom pozivu.

Na Info danu predstavnici Zajedničkog Tehničkog Tajništva IPA Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2007.-2013. iz Budimpešte detaljno će prezentirati poziv na podnošenje projektnih prijedloga – prihvatljive aktivnosti, prihvatljive prijavitelje i partnere, te prihvatljive troškove. Također će predstavnici Zajedničkog Tehničkog Tajništva dati i upute kako što kvalitetnije pripremiti projektni prijedlog, koja je dokumentacija potrebna i kako popuniti prijavni obrazac.

Na otvoren poziv mogu se prijaviti sve neprofitne pravne osobe s područja prihvatljivih županija iz Hrvatske i Mađarske, što uključuje i jedinice lokalne i regionalne samouprave, razvojne agencije, poduzetnički centri, neprofitne ustanove, udruge, obrazovne ustanove. Za podnošenje projektnih prijedloga obvezno je partnerstvo najmanje jednog prihvatljivog partnera iz Hrvatske i jednog prihvatljivog partnera iz Mađarske.

Prihvatljivi prioriteti i mjere su slijedeći:

 
–          Prioritet 1:           Održiv okoliš i turizam
                                 Mjera 1.1 Održiv i atraktivan okoliš
 
–          Prioritet 2            Razvoj gospodarske suradnje i zajedničkih
                                 ljudskih kapaciteta
                                 Mjera 2.1 Razvoj gospodarske suradnje
                                 Mjera 2.2 Razvoj zajedničkih ljudskih
                                 kapaciteta

Rok za podnošenje projektnih prijedloga je 15. rujna 2010. godine.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci