27 tra 2010

MINISTARSTVO OBITELJI, BRANITELJA I MEĐUGENERACIJSKE SOLIDARNOSTI OBJAVILO NATJEČAJ ZA SUFINANCIRANJE PROJEKATA RJEŠAVANJA PRISTUPAČNOSTI OBJEKTA OSOBA S INVALIDITETOM

 

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti objavilo je natječaj za sufinanciranje projekata rješavanja pristupačnosti objekta osoba s invaliditetom u 2010. godini.

Građevine, njihov dio ili oprema koji se mogu prilagoditi, urediti ili nabaviti u 2010. godini su građevine javne i poslovne namjene, rampa, stubište, dizalo, vertikalno podizna platforma, koso podizna sklopiva platforma, ulazni prostor, WC, kupaonica, učionica, ulaz u vodu na plaži i na bazenu, orijentacijski plan za kretanje u građevini, stajalište i peron, parkirališno mjesto, javna pješačka površina, semafor, pješački prijelaz, pješački otok i raskrižje.

Zahtjev za sufinanciranje prilagodbe navedenih građevina i nabavu opreme mogu podnijeti jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave s područja Republike Hrvatske.

Rok za podnošenje zahtjeva je zaključno do 25. svibnja 2010. godine.

Dodatne informacije o pozivu, kao i obrazac za prijavu dostupni su na slijedećoj web adresi: http://www.mobms.hr/obavijesti/natjecaji-i-javni-pozivi.aspx.

Za sve dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Braće Radića 2/1, Koprivnica, tel: 621-978 ili putem e-maila: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci