11 tra 2010

OBJAVLJEN NATJEČAJ ZA DODJELU NAGRADE EUROPRIX MULTIMEDIA AWARDS

Objavljen je natječaj za prijavu za dodjelu nagrade pod nazivom EUROPRIX Multimedia Awards 2010. Dodjela nagrade je natjecanje između kreativnih dizajnera i profesionalaca čija se izvrsnost u multimedijskim tehnologijama i sposobnost stvaranja digitalnog sadržaja za nove medijske kanale posebno cijeni.

Prijaviti se mogu svi studenti i ostali profesionalci iz područja multimedije mlađi od 30 godina, a koji dolaze iz zemalja članica EU, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Izraela, Crne Gore, Srbije i Turske.

Za prijavu za dodjelu nagrade potrebno je uplatiti naknadu u iznosu od 25 eura za studente i profesionalce iz zemalja nečlanica EU, uključujući i za natjecatelje iz Hrvatske. Za sve one koji se prijavljuju po prvi put nema naknade.

Registraciju je potrebno izvršiti elektronskim putem, dok se sama prijava za dodjelu nagrade podnosi poštom najkasnije do 01. srpnja 2010. godine.

Dodatne informacije o natječaju dostupne su na slijedećoj web adresi: http://europrix.org/en_awards_participation-criteria.html.

Za sve dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Braće Radića 2/1, Koprivnica, tel: 621-978 ili putem e-maila: [email protected]“>[email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci