22 velj 2010

POZIV PROIZVOĐAČIMA NA 9. PO REDU SAJAMSKU PRIREDBU «PROIZVODI HRVATSKOG SELA»

Dana 26., 27. i 28. ožujka 2010. godine, na prostoru Jezera Bundek u Zagrebu održati će se 9. po redu sajamska priredba PROIZVODI HRVATSKOG SELA.

PROIZVODI HRVATSKOG SELA je specijalizirana sajamska priredba na kojoj se izlažu, promoviraju i prodaju proizvodi hrvatskog sela: hrana i piće, proizvodi kućne radinosti i tradicijskih obrta. PROIZVODI HRVATSKOG SELA doprinjeli su većem interesu domaćeg tržišta za proizvode sa sela, a proizvođače većeg broja proizvoda posebice prerađevina, ohrabrili i potakli da povećaju proizvodnju i legaliziraju ponudu.  

Na ovogodišnjim PROIZVODIMA HRVATSKOG SELA pored tradicionalnih prodajnih izložbi hrane, pića, rukotvorina i suvenira, posebno atraktivna će biti IV izložba hrvatskih pasmina domaćih životinja, II Bambino kup, te ocjenjivanje hrvatskih tradicijskih proizvoda, dok će za sladokusce biti atraktivno pripremanje tradicionalnih hrvatskih slastica.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i ove će godine organizirati zajednički nastup poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije na 9. po redu sajamskoj priredbi Proizvodi hrvatskog sela koji će za poduzetnike biti besplatan.

Za sve detaljne informacije kao i prijavu za nastup na sajmu, pozivamo sve zainteresirane poduzetnike, da nam se jave u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja na broj telefona 048/621-978.    

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci