04 velj 2010

ODRŽAN SASTANAK OKO ORGANIZACIJE 4. SAJMA POSLOVA

U organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje PS Križevci, u četvrtak, 04. veljače 2010. godine u prostorima HGK Županijske komore Koprivnica, održan je prvi sastanak s partnerima na organizaciji 4. Sajma poslova. Ovogodišnji sajam poslova za Koprivničko-križevačku županiju održat će se u Koprivnici 30. ožujka 2010. godine u prostorima Doma mladih Koprivnica. Sajam poslova ponudit će već tradicionalne sadržaje kao što su predstavljanje poslodavaca, partnera i institucija na izložbenim pultovima, te okrugli stol na temu: „Mladi na tržištu rada”, a od ove godine sajam će ponuditi i predstavljanje nezaposlenih osoba sa svojim znanjima i vještinama.

Posjetitelji sajma imat će priliku upoznati buduće potencijalne poslodavce, prikupiti informacije o traženim zanimanjima i kadrovima, predati svoju zamolbu i životopis poslodavcima, a isto tako će poslodavci moći dobiti informaciju koji profili kadrova se nude na tržištu.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja kao partner na organizaciji 4. Sajma poslova predstavit će posjetiteljima svoje aktivnosti i tekuće projekte, te mogućnosti mladih oko ulaska u svijet poduzetništva.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci