20 kol 2009

KONFERENCIJA O OBNOVLJIVIM IZVORIMA ENERGIJE U JAVNOM SEKTORU

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i Agencija za promicanje izvoza i ulaganja organiziraju konferenciju pod nazivom «Obnovljivi izvori energije u javnom sektoru».

Cilj konferencije je upoznati predstavnike jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave s tehnologijama proizvodnje energije iz obnovljivih izvora, te mogućnostima financiranja projekata korištenja obnovljivih izvora energije. Na konferenciji će biti predstavljene i tvrtke koje u Hrvatskoj proizvode različite sustave za proizvodnju energije iz obnovljivih izvora.

Sudionici Konferencije biti će predstavnici Ministarstava i tijela državne uprave za područja energetike, zaštite okoliša, te lokalnog i regionalnog razvoja, jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave, energetske i razvojne agencije, proizvodne, konzalting i projektantske tvrtke, gospodarske udruge, znanstveno-istraživačke i stručne ustanove i institucije, financijske institucije i banke.

Konferencija će se održati 16. rujna 2009. godine u Zagrebu, u sklopu sajma energetike na Jesenskom međunarodnom velesajmu.

Dodatne informacije, kao i prijave za sudjelovanje na konferenciji dostupni su na slijedećoj web adresi: http://www.fzoeu.hr/hrv/index.asp.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci