17 kol 2009

OBJAVLJEN POZIV NA PODNOŠENJE PROJEKTNIH PRIJEDLOGA U OKVIRU PROGRAMA IPA INFO 2008

Delegacija Europske komisije u Republici Hrvatskoj objavila je poziv na podnošenje projektnih prijedloga s ciljem podizanja svijesti o procesu Europskih integracija i proširenja, kao i povećanja vidljivosti Europske unije i njenih politika u Republici Hrvatskoj. Financijska potpora dodjeljuje se iz programa IPA INFO 2008.

Aktivnosti koje će se financirati moraju se odnositi na širenje informacija i načina komunikacije, seminare i konferencije, predavanja, javno informiranje i kampanje širenja informacija, relevantne web stranice, medijske događaje, natjecanja, kvizove i interaktivne pristupe građanima.

Prijaviti se mogu sve nevladine organizacije.

Za provedbu projekta nije potrebno partnerstvo. Projekt može trajati između 6 i 12 mjeseci, te se sve planirane aktivnosti moraju provoditi u Hrvatskoj.

Minimalan iznos sredstava koji se projektom može ostvariti je 20.000,00 Eura, dok se maksimalno projektom može ostvariti 40.000,00 Eura. Projektom se može financirati maksimalno 90% ukupnih prihvatljivih troškova, dok preostalih 5% mora osigurati prijavitelj projekta.

Rok za podnošenje projektnih prijedloga je 14. listopada 2009. godine.

Dodatne informacije o natječaju, kao i obrazac za prijavu dostupni se na slijedećoj web adresi:
http://www.delhrv.ec.europa.eu/?lang=hr&;content=1956.

Za sve dodatne informacije, kao i stručnu i tehničku pomoć obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Braće Radića 2/1, Koprivnica, tel: 621-978 ili putem e-maila: [email protected]“>[email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci