28 tra 2009

SVEČANA DODJELA POTVRDA O SUDJELOVANJU NA SEMINARIMA U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA «OBRAZOVANJE ZA PODUZETNIŠTVO ZA 2008. GODINU» MINISTARSTVA GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA

U povodu uspješnog završetka provedbe projekta “Obrazovanje za poduzetništvo za 2008. godinu” Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, koji je provodila PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja u suradnji s HGK Županijskom komorom Koprivnica, HOK Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije, te Hrvatskim savezom zadruga, u srijedu 06. svibnja 2009. s početkom  u 14,30 sati u prostorijama Koprivničko-križevačke županije, I kat, soba 28 održat će se svečana  dodjela potvrda o prisustvovanju na seminarima poduzetnicima polaznicima seminara.

Potvrde će polaznicima  svečano uručiti ravnateljica Uprave za malo gospodarstvo Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva gospođa Tihana Kraljić.

U okviru provedbe projekta “Obrazovanje za poduzetništvo za 2008. godinu” Ministarstva gospodarstva rada i poduzetništva za poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije u razdoblju od rujna 2008. godine do travnja 2009. godine organizirano je ukupno 10 seminara i to:

–  2 seminara za poduzetnike početnike;

– 2 seminara na temu “EBCL” – European Business Competence Licence/Europska potvrda poslovnih kompetencija;

– 1 seminar za poduzetnike u fazi rasta i razvoja na temu Upravljanje projektima;

– 3 seminara za obrtnike na temu Financijsko ekonomsko poslovanje u obrtu i

– 2 seminara za zadruge na temu Zadružno poduzetništvo.

Seminari su za poduzetnike bili besplatni, a prisustvovalo im je ukupno 120 poduzetnika.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci