24 velj 2009

OBJAVLJEN DRUGI POZIV ZA PRIJAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA U OKVIRU TRANSNACIONALNOG MEDITERAN PROGRAMA

Objavljen je drugi poziv na podnošenje projektnih prijedloga u okviru Transnational Territorial Cooperation Programme MED.

Osim zemalja članica Europske unije čiji projekti će se financirati iz Europskog fonda za regionalni razvoj, u programu mogu sudjelovati i zemlje kandidatkinje za članstvo čiji će projekti biti financirani iz IPA sredstava – Hrvatska, BiH i Crna Gora.

U okviru MED programa navedena su četiri prioriteta: jačanje inovacijskih kapaciteta, zaštita okoliša i promocija održivog razvoja, jačanje mobilnosti i teritorijalne dostupnosti, te promocija policentričnog i integriranog razvoja Med prostora.

Postupak prijave sastoji se od dva koraka. Prvi korak je dostava predaplikacijskog obrasca, nakon čega će samo odabrani projekti biti pozvani na podnošenje cjelokupnog prijavnog obrasca.

Natječaj za podnošenje predaplikacija je otvoren do 13. ožujka 2009. godine.

Sve potrebne informacije dostupne su na slijedećoj web adresi: http://www.programmemed.eu/index.php?id=5180&;L=1&tx_ttnews[tt_news]=17132&tx_ttnews[backPid]=5175&cHash=3a4d51cb00

Za detaljnije informacije o natječaju, kao i potrebnu stručnu pomoć, obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja na tel: 621-978, putem e-maila: [email protected]“>[email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci