11 velj 2009

MINISTARSTVO TURIZMA OBJAVILO JAVNI POZIV ZA DODJELU BESPOVRATNIH FINANCIJSKIH POTICAJA ZA STRUČNE I OBRAZOVNE PROGRAME STRUKOVNIH UDRUGA I DRUGIH NEPROFITNIH ORGANIZACIJA

Ministarstvo turizma objavilo je Javni poziv za kandidiranje za dodjelu bespovratnih financijskih poticaja za stručne i obrazovne programe strukovnih udruga i drugih neprofitnih organizacija u 2009. godini.

Za dodjelu novčanih sredstava kandidirati se mogu: obrazovni programi, seminari i stručne radionice, istraživački projekti i znanstveni programi, odnosno drugi stručni programi u 2009. godini, kojima se unapređuje opća konkurentnost hrvatskog turizma.

Zahtjevi se neće odobravati za komercijalne programe.

Sredstva su namijenjena udrugama i drugim neprofitnim organizacijama registriranim u Republici Hrvatskoj sa stručnim i obrazovnim programima iz područja turizma i ugostiteljstva.

Javni poziv je otvoren do iskorištenja proračunskih sredstava, a najkasnije do 30. rujna 2009. godine.

Za detaljnije informacije o Javnom pozivu, obrazac Zahtjeva, kao i potrebnu stručnu pomoć, obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja na tel: 621-978 ili putem e-maila: [email protected]

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci