04 velj 2009

FOND ZA CIVILNO DRUŠTVO PRI UREDU SVJETSKE BANKE U HRVATSKOJ POZIVA NA PODNOŠENJE PROJEKTNIH PRIJEDLOGA

Ured Svjetske banke u Hrvatskoj pri kojem djeluje Fond za civilno društvo poziva na podnošenje projektnih prijedloga za dodjelu financijskih sredstava za 2009. godinu. Fond za civilno društvo ima za cilj razvoj aktivnosti građana i građanskih inicijativa, što uključuje jačanje organizacija civilnog sektora i poticanje građana da utječu na razvoj društva.

Sredstva osigurana za potporu projektima za 2009. godinu su u visini od US $45.000,00. Minimalan iznos dodijeljen po pojedinom projektu je US $3.000,00, dok se maksimalno može ostvariti potpora od US $7.000,00.

Rok za podnošenje projektnih prijedloga je 13. ožujka 2009. godine.

Sredstva se dodjeljuju za neke od slijedećih aktivnosti: promicanje ravnopravnosti spolova, jačanje aktivnosti mladih, poboljšanje odnosa u zajednici.

Prijaviti se mogu organizacije civilnog društva prepoznate u zajednici i s pozitivnim poslovanjem, dok će prednost imati one organizacije koje nisu do sada primile potporu Fonda za civilno društvo.

Sve informacije o podnošenju projektnih prijedloga, kao i prijavni obrazac dostupni su na web adresi: http://www.worldbank.hr

Za sve dodatne informacije, kao i pomoć pri popunjavanju projektne dokumentacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Braće Radića 2/1, Koprivnica, tel: 621-978 ili putem e-maila: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci