27 lis 2008

MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE, RIBARSTVA I RURALNOG RAZVOJA OBJAVILO JE NATJEČAJ ZA SUFINANCIRANJE IZGRADNJE, REKONSTRUKCIJE ILI ADAPTACIJE HLADNJAČA ZA ČUVANJE MESA

Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja objavilo je natječaj za sufinanciranje izgradnje, rekonstrukcije ili adaptacije hladnjača za čuvanje mesa.

Predmet natječaja je dodjela nepovratnih sredstava Ministarstva za 2008. godinu sufinanciranjem izgradnje, rekonstrukcije ili adaptacije hladnjača za čuvanje mesa.

Pravo sudjelovanja na Natječaju imaju pravne i fizičke osobe (obrtnici) upisani u Upisnik odobrenih objekata koji se bave klanjem i/ili preradom mesa koji se vodi u Ministarstvu.

Ministarstvo će sudjelovati u sufinanciranju projekta bespovratnom potporom u iznosu od 50 % vrijednosti ulaganja utvrđene troškovnikom (bez PDV-a), ali ne više od 3.500.000,00 kuna po projektu.

Rok za podnošenje prijava na natječaj je 22. studeni 2008. godine.

Za sve dodatne informacije o natječaju i natječajnu dokumentaciju obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja za promicanje i provedbu razvojnih aktivnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji, tel: 048/621-978.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci